Film creștin subtitrat „Botezul Focului” Putem intra în Împărăția cerurilor prin muncă grea?


Film creștin subtitrat „Botezul Focului” Putem intra în Împărăția cerurilor prin muncă grea?


Domnul Isus a spus: „Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Matei 7:21). (NTLR®) Cum ar trebui oare să ne străduim să devenim oameni care fac voia Tatălui ceresc și ascultă de Dumnezeu, astfel încât Dumnezeu să ne aducă Împărăția cerurilor? 

Creștinul Song Enze a fost arestat și întemnițat vreme de șapte ani de către Partidul Comunist Chinez deoarece credea în Dumnezeu și predica Evanghelia Sa. După ce a fost eliberat, el a stăruit în a se sacrifica pentru Dumnezeu prin răspândirea Evangheliei. El simte că renunțând la casă și carieră, muncind și lucrând, face voia lui Dumnezeu, și este sigur că va dobândi aprobarea lui Dumnezeu și va fi adus de El în Împărăția cerurilor. Ulterior, fiul lui Song Enze se îmbolnăvește grav, viața sa fiind în primejdie, motiv pentru care Song Enze Îi poartă ranchiună lui Dumnezeu, încearcă să se certe cu El și chiar își pierde dorința de a-și îndeplini îndatoririle. Prin ceea ce îi este arătat de această situație și prin revelațiile din cuvintele lui Dumnezeu, Song Enze realizează că numeroșii ani de renunțări și sacrificii pentru Dumnezeu erau, inițial, o încercare de a se tocmi pentru harul și binecuvântările lui Dumnezeu și că el nu este o persoană care ascultă de Dumnezeu. În cele din urmă, cercetând, află în sfârșit cum să urmărească să se elibereze de firile sale corupte, să asculte cu adevărat de Dumnezeu și să fie mântuit de El.

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii