Ce fel de complot a stat la baza procesului Partidului Comunist Chinez referitor la cazul Zhaoyuan din 28 mai?

Zheng Weiguo (Reprezentant al unui Departament municipal al Frontului Unit al Muncii): PCC suprimă Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, dar voi credeţi că acestea sunt toate acuzaţii inventate. Hai să vă întreb, cum explicaţi cazul Zhaoyuan de pe 28 mai, din Shandong? Cazul a avut audienţă publică, în fond. După cazul Zhaoyuan, guvernarea a luat mai multe măsuri punitive contra bisericilor-de-casă şi a folosit jandarmeria să ia măsuri punitive contra Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, dirijând un număr copleşitor de cercetări şi arestări asupra membrilor Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Deşi lumea a avut îndoieli cu privire la cazul din Shandong, crezând că e o făcătură, născocită să facă publicul să sprijine măsurile punitive contra Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, presa chineză a raportat cazul, chiar dacă faptele sunt adevărate sau nu. A avut impact asupra altor ţări din lume. Oricum ai nega cazul Zhaoyuan, mulţi cred încă în Partidul Comunist. Şi atunci, cu privire la cazul petrecut în Shandong, ce părere aveţi?

Ce fel de complot a stat la baza procesului Partidului Comunist Chinez referitor la cazul Zhaoyuan din 28 mai?

Zheng Yi (Un creștin): Tată, câtă vreme poate PCC să prostească lumea cu acest caz… inventat chiar de acesta? Poate cazul să-l salveze de la decesul iminent? Cazul Zhaoyuan a avut un impact considerabil în întreaga lume. I-a păcălit pe cei neştiutori. Dar oare norii acoperă soarele pentru totdeauna? O cioară poate oare să înnegrească pentru totdeauna cerul? Înşelătoriile nu ţin o veşnicie. Minciunile rămân minciuni întotdeauna. Acestea nu devin niciodată adevăr. PCC a devenit tot mai malefic, corupt şi renumit pentru înşelăciune şi fraudă. E josnic, nu doar aici, ci pretutindeni. Frauda şi înşelătoria pot să salveze PCC? Tot mai mulţi oameni văd adevărata esenţă a PCC. Nimeni nu mai crede în acesta. PCC este un partid ateu renumit şi o grupare satanică malefică, ce I se împotriveşte lui Dumnezeu cel mai mult din toată lumea. Tribunalele PCC sunt tribunalele Satanei. Poate exista o urmă de corectitudine în sentinţele acestor tribunale? PCC înseamnă dictatură şi tiranie. Sistemul judecătoresc nu e independent. Judecătorii nu au autonomie. Toţi primesc ordine de la guvernare, tratează cazurile după cum li se spune. Este cert. Cazurile judecate de tribunalele lor sunt destinate să ajungă distorsionări de fapte, şi toate absurde. În timpul acestor lupte politice duse atâţia ani, PCC s-a bazat pe înscenări. Este expert în aşa ceva. Când cazul Zhaoyuan din Shandong a fost judecat la tribunal, inculpaţii au spus clar, în mijlocul tribunalului PCC: „N-am avut niciodată vreun contact cu Biserica lui Dumnezeu Atotputernic.” „Statul ia măsuri punitive contra lui Dumnezeu Atotputernic în care crede Zhao Weishan, nu în Dumnezeu Atotputernic al nostru.” Ei n-au spus niciodată că aparţin Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, iar biserica nu ştia cine sunt. De ce judecătorul PCC nu s-a orientat după fapte? În lipsa oricărei probe concrete, de ce a insistat el că aceştia sunt membri ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic? Nu este acesta un plan înscenat? Nu este asta doar o înşelătorie? Nimeni nu mai crede rapoartele PCC, nici minciunile presei acestuia. Tată, ai lucrat în sistemul comunist mulţi ani. Ar trebui să vezi lucrurile astea mai bine decât mine. Chiar crezi că acest caz Zhaoyuan va ajuta PCC să rămână la putere?

Zheng Rui (O creștină): Tată, fiindcă sunt reporter de câţiva ani, înţeleg. De fiecare dată, înainte de a suprima o religie, mişcări pentru drepturi democratice, proteste sau lucruri de genul acesta, PCC creează un caz fals şi încearcă să influenţeze greşit opinia publică, ca apoi să ia măsuri punitive. Uită-te la mişcarea studenţească de pe 4 iunie. La început, ei voiau integritate, democraţie şi libertate. Totuşi, PCC a avut oameni infiltraţi, deghizaţi ca studenţi, care au distrus mişcarea, distrugând, dând foc şi răsturnând vehicule, provocând haos. Au etichetat mişcarea studenţească drept contrarevoluţionară, drept intenţie de a stârni revolte, ca să aibă pretext să suprime studenţii. După aceea s-au luat măsuri punitive sângeroase asupra studenţilor. Câteva mii de studenţi au fost împuşcaţi şi ucişi, au trecut peste ei cu tancurile. În felul acesta PCC a înscenat Incidentul din Tiananmen, care a cutremurat poporul chinez şi a şocat întreaga lume. La fel au suprimat şi protestele în masă din Tibet. Guvernarea a introdus oameni în mulţimea care protesta, comiţând cu premeditare infracţiuni, de genul crimelor şi jafurilor. Armata a masacrat protestatarii, sub pretextul reprimării insurecţiei. Aceste fapte dovedesc că PCC foloseşte suprimarea, născocirea faptelor şi minciunile, urmate de violenţă, ca să elimine pe oricine nu este de acord cu acesta. Cazul Zhaoyuan din Shandong a influenţat publicul, spre a permite PCC să suprime Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Este o infracţiune majoră de persecuţie religioasă. Tată, tu ești o persoană oficială în cadrul PCC. Ar trebui să știi mai bine decât noi cum funcționează, de fapt.

Mu Xinping (Soția lui Zheng Weiguo): Trăiesc în comunism de atâta vreme, nu mai am concepții greșite despre ceea ce este PCC. În ciuda modului în care persoanele oficiale vor să pară mărețe, în spatele cortinei, sunt doar fapte rele şi relații de afaceri. Lăsând la o parte cazul Zhaoyuan, niciunul dintre cazurile judecate de tribunalele acelea nu sunt corecte. Fiecare caz e alimentat de mită. În spatele fiecărui caz există o motivație politică, ce implică religia sau minoritățile etnice. Acum, că faptele rele ale PCC au fost expuse de tot mai mulți oameni, cred că adevărul din spatele cazului Zhaoyuan nu va rămâne ascuns mult timp.

Zheng Weiguo: Nu mă aşteptam să ştiţi cu toţii atâtea despre adevăratele intenţii ale PCC. Voi, copii, chiar v-aţi maturizat. Dar sunteţi încă tineri. Ce s-a întâmplat după Incidentul de la Tiananmen, provocat de studenţi? N-au fost toţi reprimaţi? Unii dintre ei au fost ucişi, alţii, răniţi sau aruncaţi în închisoare. Alţii au fugit peste hotare. Cine a luptat cu PCC? Chiar dacă a fost un neadevăr cazul Zhaoyuan, contează? PCC a creat prea multe relatări false, multe dintre ele sunt cunoscute de către oameni. Dar cine poate remedia problema? Cine e capabil să facă ceva, referitor la PCC? Ştiţi măcar în ce cred cei din PCC? Ei sunt revoluţionari. Ei cred în violenţă şi minciuni şi în a pune mâna pe putere prin violenţă. Ei cred că o minciună va deveni adevăr, dacă e repetată de zece mii de ori. Nu contează câţi sunt cei care nu cred în cuvintele lor, câţi le tăgăduiesc şi nu le cred, celor din PCC nu le pasă, vor continua totuşi să mintă. Câtă vreme pot să obţină rezultate imediate, nu le pasă. Când oamenii se vor revolta împotriva lor şi vor protesta în marşuri, vor folosi tancuri şi mitraliere ca să rezolve totul. La nevoie, vor folosi bombe atomice şi rachete de luptă ca să obţină ceea ce vor. Cei din PCC vor apela la orice, ca să păstreze puterea. Odată ce a fost anunţat cazul, au desfăşurat foarte multe unităţi ale jandarmeriei, ca să aresteze şi să suprime creştini cu orice preţ. Cine a putut să-i oprească? Cine a îndrăznit să li se împotrivească? Când străinii au putut să vadă frauda PCC, ce au putut să facă? PCC are modalităţi de a contracara forţele democratice vestice. Se foloseşte de bani ca să rezolve orice. Cine primeşte un plocon îşi vinde libertatea. În zilele noastre, tot mai puţine ţări condamnă PCC. Forţele au ajuns chiar să se teamă să îi fie ostile acestuia. Orice ar fi, PCC este capabil încă să-şi păstreze puterea. Câtă vreme se ţine cu dinţii de putere, voi, cei care credeţi în Dumnezeu, nu veţi fi liberi niciodată. Arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu în China vor fi detestate şi interzise de către PCC. Chiar dacă nu-şi va atinge scopul de a crea un domeniu ateu, nu va înceta să vă aresteze sau să vă suprime. Ştiu. Am văzut asta cu mult timp în urmă.

din scenariul filmului Schimbul: „Reeducare «roşie» la domiciliu”

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii