De ce Partidul Comunist Chinez a pus la cale incidentul 28 mai Zhaoyuan?

Ma Jinlong (Căpitanul Echipei Naționale de Securitate): Ascultă Han Lu, ca să-ţi spun adevărul, nu e vorba că noi nu-i înțelegem pe oamenii care cred în Dumnezeu. Am niște prieteni care cred în Dumnezeu. Eu ştiu că cei care cred în Dumnezeu sunt oameni buni, nu fac rău. Atunci de ce te vrea Partidul Comunist? Aceasta este din pricină că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic crește prea rapid, iar impactul ei este de asemenea în creștere. Voi continuați să răspândiți cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, zdruncinând comunitățile religioase. Şi atunci Partidul Comunist să nu vă reprime și nu să nu vă restricţioneze? Ei? Cunoşti „Cazul 28 mai Shandong Zhaoyuan”? A fost semnalul clar al Partidului Comunist pentru întreaga lume că vrea să interzică și să distrugă Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Tot atunci a proclamat lozinca „trupele rămân până când interdicția va fi pusă în aplicare”. Ce arată asta? Arată luarea de către conducerea centrală a hotărârii să interzică complet și să elimine toate bisericile subterane, în special Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. După procesul public al cazului Shandong Zhaoyuan, cu toate că mulți oameni şi-au pus tot felul de întrebări despre cazul Shandong Zhaoyuan, spunând că acest caz a fost, după toate probabilităţile, unul fals și fabricat în mod intenționat de către Partidul Comunist pentru a îngrădi și a defăima Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, totuși, acest caz a fost trimis în instanță și a fost audiat într-un proces public. Mass-media a urmărit atent procesul printr-un reportaj. Nu contează cât de mult vă îndoiți voi și respingeți cazul 28 mai Shandong Zhaoyuan, este inutil. Când Partidul Comunist poate spune și face acest lucru, vor fi mulți care vor crede. Cu toate că minciunile și violența nu sunt lucruri pozitive, ele sunt eficiente. Nu eşti de acord?


Han Lu (o creștină): Căpitane Ma, acest caz Shandong Zhaoyuan nu poate să-i păcălească pe oameni decât pentru o perioadă scurtă de timp. Minciunile nu pot dura mult. Mai devreme sau mai târziu, adevărul va fi ieşi la iveală. Când PCC suprimă religia, minoritățile etnice, studenții din universităţi, întotdeauna fabrică mai întâi nişte cazuri nedrepte. Asta ca să manipuleze opinia publică pentru a-i ajuta să-şi atingă scopul. Cine nu știe că tribunalele și mass-media din China sunt sub controlul Partidului Comunist Chinez? Nu există autodeterminare. Tribunalul PCC este mecanismul care menține dictatura Partidului Comunist Chinez. Mass-media este purtătorul de cuvânt și instrumentul Partidului Comunist Chinez, trâmbiţaşii care fabrică minciuni pentru ca guvernul să deruteze poporul și să înșele lumea întreagă. Acesta este un fapt simplu. Cazul 28 mai Shandong Zhaoyuan este plin de suspiciuni. Când instanța a audiat cazul Shandong Zhaoyuan, făptașii au declarat în instanță: „Zhang Fan și cu mine suntem singurii purtători de cuvânt ai adevăratului «Dumnezeu Atotputernic». Statul înăbuşă «Dumnezeul Atotputernic» în care crede Zhao Weishan, nu «Dumnezeul Atotputernic» în care credem noi.” Eu n-am avut niciodată contact cu Biserica Dumnezeului Atotputernic. Ei au repetat că nu erau membri ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Partea încâlcită a fost că judecătorul comunist chinez a ignorat chiar şi declarațiile inculpatului și a hotărât public că erau cu toţii oameni ai Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Care a fost problema? Tribunalul comunist a distorsionat faptele, a limitat și a stigmatizat Biserica, și a nesocotit legea aruncând vina pentru această crimă pe Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Guvernul comunist a folosit apoi mass-media pentru un reportaj de mare amploare asupra cazului. Cei care discern lucrurile pot vedea că acesta a fost un alt caz fals fabricat cu atenție de PCC. Care era scopul PCC în acest sens? Oamenii inteligenți pot înţelege că aceasta a fost formarea unei opinii publice pentru a suprima și a persecuta Biserica lui Dumnezeu Atotputernic.

Chen Jun (Căpitan adjunct al Echipei Naționale de Securitate): Şi ce dacă acest caz Shandong Zhaoyuan este fals? Pentru a suprima Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Partidul Comunist Chinez a folosit propaganda, a creat o opinie publică și a obținut câteva rezultate. Partidul Comunist Chinez are un megafon. Mass-media, posturile de radio și ziarele sunt instrumente ale Partidului Comunist. S-ar putea să ai dreptate, dar e inutil. Partidul Comunist spune: „O minciună devine adevăr dacă se repetă de zece mii de ori.” Vrei să spui că nu știai asta? Ceea ce Partidul Comunist folosește pentru a conduce poporul sunt minciuni fabricate și violență revoluționară. Aceasta este o necesitate politică. După cum a spus președintele Mao, „Nu este o conspirație, este un complot deschis”. Minciuni și viclenii? „Scopul scuză mijloacele” așa procedează Partidul Comunist ! Ai înţeles asta?

Han Lu: Credeți că puteți deruta și înșela poporul chinez și întreaga lume cu minciunile voastre? Eu nu cred asta. Minciunile pot deruta și înșela oamenii pentru un timp scurt, dar nu pentru foarte mult timp. Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală ! Expresia „o minciună va deveni adevăr dacă se repetă de zece mii de ori” nu este credibilă. Nu văd cum o minciună ar putea deveni adevăr, chiar dacă a fost repetată de zece mii de ori sau de mai multe. În cele din urmă minciunile vor fi descoperite și aflate de toată lumea. Minciuna are picioare scurte. Acțiunile Partidului Comunist confirmă pe deplin cuvintele din Biblie: „Voi sunteţi de la tatăl vostru, diavolul, şi vreţi să îndepliniţi dorinţele tatălui vostru ! El de la început a fost ucigaş şi n-a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, el vorbeşte din ale lui, pentru că este mincinos şi tatăl minciunii !” (Ioan 8:44). (NTLR®) Diavolul este tatăl mincinoșilor. Numai diavolul minte fără motiv și înșeală…

din scenariul filmului Schimbul: „Alinare în necaz”

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii