Film creștin subtitrat „Credința în Dumnezeu 2 - După căderea Bisericii” Fragment 1 - Ce a vrut să spună Domnul prin îndemnul: „Rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută”?

Film creștin subtitrat „Credința în Dumnezeu 2 - După căderea Bisericii” Fragment 1 - Ce a vrut să spună Domnul prin îndemnul: „Rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută”?


De când Partidul Comunist Chinez a venit la putere, acesta a suprimat și a persecutat încontinuu creștinătatea și catolicismul, pentru a eradica în întregime toate credințele religioase și a stabili China drept zonă atee. În special de când Xi Jinping a devenit președinte, atacurile PCC asupra credinței au ajuns la un punct maxim și chiar și Biserica patriotică aprobată oficial este eradicată și crucile sunt demolate.

Biserica patriotică frecventată de Chen Song’en a suferit, de asemenea, persecuția PCC și, când este demolată, o credincioasă creștină aproape că este îngropată de vie sub dărâmăturile acesteia. Cu toate acestea, unele persoane din cadrul bisericii, după ce ascultă învățăturile pastorilor și prezbiterilor lor, se roagă pentru regimul PCC, crezând că, dacă procedează astfel, sunt fideli cuvintelor Domnului Isus: „Iubiţi-vă duşmanii şi rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută” (Matei 5:44). (NTLR®) Mulți credincioși sunt confuzi, deoarece, în ciuda faptului că s-au rugat atât de mulți ani ca PCC să fie binecuvântat, acesta nu s-a pocăit, ba chiar le-a dărâmat biserica. Ei se întreabă: oare a te ruga pentru PCC chiar este conform voii lui Dumnezeu? Ce a vrut cu adevărat să spună Domnul prin: „Iubiţi-vă duşmanii şi rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută”?

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii